Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 11:49:27 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Για να μη ξεχνάμε τον φασίστα Σαμαρά...

Για να μη ξεχνάμε τον φασίστα Σαμαρά...

SAM.AYSTHROSΣτα δικαστήρια θα βρεθούν για άλλη μία φορά, σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, κατηγορούμενες για για παράβαση... 18 άρθρων του Ποινικού Κώδικα, για υπόθεση του 2014...Ηταν η εποχή που οι φασίστες Σαμαράς και Μητσοτάκης, απέλυαν παράνομα 400 καθαρίστριες....

Oι καθαρίστριες συγκεντρώνονταν έξω από το ΥΠΟΙΚ διεκδικώντας την επίλυση εργασιακών θεμάτων και αν και δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ, κατηγορήθηκαν ότι αυτές επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

...Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: «καλεί τα μέλη των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Σωματείων να δώσουν το «παρών» στη δίκη των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, που κατηγορούνται για παράβαση 18 άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

...Στην πραγματικότητα, διώκονται για την αγωνιστική τους στάση προκειμένου να αποτρέψουν την απόλυση τους τη διετία 2013-14. Η δίκη θα γίνει τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 9 π.μ., στο Η' Πλημμελειοδικείο Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων).

...Απαιτούμε:

...Να αθωωθούν οι καθαρίστριες και να σταματήσει κάθε δίωξη.
...Να καταργηθούν τα ειδικά σώματα καταστολής.
...Κάτω τα χέρια από τους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες»...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency