Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 12:55:49 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | "Ο Ρουπακιάς ήταν εκπαιδευμένος σφαγέας της Χρυσής Αυγής."

"Ο Ρουπακιάς ήταν εκπαιδευμένος σφαγέας της Χρυσής Αυγής."

XRYSAYGITHS.2Με την κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη συνεχίζεται σήμερα στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ. Την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων της πολιτικής αγωγής για τους Αιγύπτιους αλιεργάτες και σήμερα η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με μάρτυρες που καλεί η πολιτική αγωγή του ΠΑΜΕ...

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την Λιάνα Κανέλλη να βρίσκεται στο βήμα του μάρτυρα.

....Ξεκινά με την επίθεση κατά του ΠΑΜΕ λέγοντας πως και με την δημοσιογραφική και την κομματική της ιδιότητα είναι γνώστης πολλών λεπτομερειών που αφορά την υπόθεση σε σχέση και με ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.

-Γιατί τους χτύπησαν;

-Ακριβώς γιατί ήταν του ΠΑΜΕ. Και μέσα εκεί υπήρχαν πολλοί κομμουνιστές. Ήθελαν να διαλύσουν το ΠΑΜΕ για να βλάψουν τον αγώνα για καλύτερο μεροκάματο.¨ηθελαν αυτό να σταματήσει.

-Τι συμφέρον είχαν;

-Εξυπηρετούν τ' αφεντικά. Αυτό κάνουν και απ' την ώρα που μπήκαν στη Βουλή, σύσσωμη η Κ.Ο. έχει καταθέσει 100-120 επερωτήσεις που αφορούν τ' αφεντικά. Αφεντικά δεν είναι μόνο το εφοπλιστικό κεφάλαιο. Ειναι εργολάβοι, τσιράκια διάφοροι που έχουν συμφέροντα στη Ζώνη.

...Και μία ακόμα χαρακτηριστική αποστροφή της Λ. Κανέλλη:

...Ο Ρουπακιάς περαστικός; απαντά σε σχετική ερώτηση της πολιτικής αγωγής έντονα η μάρτυρας.

Περαστικόόοοος; επαναλαμβάνει... "Ενας μαχαιροβγάλτης είναι...εκπαιδευμενος μαχαιροβγάλτης! Κανείς δεν μπορεί να πει πως αυτός ο άνθρωπος βρεθηκε τυχαία εκεί, τυχαία εστησε ενέδρα, τυχαία τραβηξε το μαχαίρι, τυχαία χτύπησε στον σημείο που χτύπησε με συγκεκριμένο μαχαίρι....ήθελαν να του κλεισουν το στόμα του Φύσσα...αυτό ήθελαν και αυτό έκαναν, ούτε τυχαία έγινε, ούτε προηγούμενο υπήρχε, ούτε οπαδικό ήταν

-Ειπωθηκαν όμως και τα τυχαία και τα οπαδικά, επανέρχεταιν ο συνήγορος...τι λέτε εσείς γι αυτό;

-¨Όποιος λέει τέτοια πράγματα υποτιμά την νοημοσύνη αυτού που τ' ακούει

Σχόλια:

Powered by Web Agency