Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 05:23:02 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Φωκίδα : Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό, νεκρή η οδηγός.

Φωκίδα : Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό, νεκρή η οδηγός.

FOKIDA.AYTOΣε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ για την ανάσυρση της άτυχης γυναίκας, που έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό στη Φωκίδα...Η βουτιά θανάτου έγινε νωρίς τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στο δρόμο Ιτέας - Ναυπάκτου, στο ύψος των Αγίων Πάντων μετά την Ιτέα.

...Το αυτοκίνητο, άγνωστο πώς, έπεσε σε πολύ μεγάλο γκρεμό, ύψους 230 μέτρων, που φτάνει στη θάλασσα και συνετρίβη στα βράχια, ενώ στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

...Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ιτέας που ήταν όμως αδύνατο να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο.

...Έγινε προσπάθεια και από τη θάλασσα, όμως ούτε στους ψαράδες τα βράχια δεν επέτρεπαν μέσα στη νύχτα να προσεγγίσουν το σημείο που είχε πέσει το όχημα.

...Άμεσα κινητοποιήθηκε η ορειβατική ομάδα της της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία, η οποία έφτασε στο σημείο και με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε την επιχείρηση κατεβαίνοντας με σχοινιά στο γκρεμό.

...Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί μια γυναίκα νεκρή, ενώ ψάχνουν μέσα στα βράχια μήπως υπήρχαν και άλλοι επιβάτες, οι οποίοι μπορεί να έχουν εκτιναχτεί από το αυτοκίνητο, κατά την πτώση, σε διάφορα σημεία...Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της νεκρής.

Σχόλια:

Powered by Web Agency