Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 12:23:01 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Διήμερο γεμάτο «Άλλους Ανθρώπους» στον Κεραμεικό.

Διήμερο γεμάτο «Άλλους Ανθρώπους» στον Κεραμεικό.

allos-anthroposΗ «Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος» καλεί σε μια γιορτή αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και... ελληνοτουρκικής συνεργασίας στον Κεραμεικό...Η εκδήλωση συνεχίζεται σήμερα, για δεύτερη ημέρα...

...Το κάλεσμα:των διοργανωτών :

...Έπειτα από την πολύ ενδιαφέρουσα, ζεστή και δημιουργική φιλοξενία μας στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, από την ομάδα «Bodrum'da insaka Yasam Dernegi- Bodrum Humanity» (19 - 24 Σεπτεμβρίου), η αλληλεγγύη διασχίζει το Αιγαίο και περνά στην απέναντι πλευρά του.

...Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» υποδέχεται τους ακτιβιστές της «Bodrum'da Ιnsaka Yasam Dernegi» στην Αθήνα και τους φιλοξενεί σε μια διήμερη γιορτή αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και δημιουργικότητας την Πέμπτη 12/10 και την Παρασκευή 13/10 από τις 6 μ.μ. στο Δημόσιο Σήμα, Λεωνίδου και Πλαταιών, στον Κεραμεικό, όπου καλούνται όλοι όσοι αισθάνονται «άλλοι άνθρωποι».

...Στη διάρκεια του διημέρου θα συζητήσουμε τρόπους κοινής δράσης ανάμεσα σε ομάδες ακτιβιστών διαφορετικών χωρών στην αλληλεγγύη και στήριξη προσφύγων, αστέγων, ανέργων και κάθε «άλλου ανθρώπου» που έχει ανάγκη συμπαράστασης και βοήθειας.

...Κι ακόμη, θα μαγειρέψουμε, θα ακούσουμε μουσική, θα δούμε θέατρο, θα μάθουμε πώς να κατασκευάζουμε αντικείμενα από πηλό ή ανακυκλωμένα «περιττά» υλικά (τίποτα δεν πάει χαμένο...), θα κάνουμε γιόγκα και θα ανακαλύψουμε μικρούς «θησαυρούς» στο παζάρι αλληλεγγύης, που τα έσοδά του θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και των φίλων ακτιβιστών από την Τουρκία.

...ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Σχόλια:

Powered by Web Agency