Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 04:04:13 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Συνελήφθη ρασοφόρος με ναρκωτικά.

Συνελήφθη ρασοφόρος με ναρκωτικά.

EKKLHSIA.PAPAS.ASTYNOMIAΤουλάχιστον 15 παπάδες, έχουν συλληφθεί μέσα στο τελευταίο διάστημα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών...Τελευταίο κρούσμα αυτό της Κρήτης...

...Μετά από αυτό :

...Συγγνώμη ζητούν οι κληρικοί της Κρήτης από τους πιστούς, λόγω περιστατικών που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα και στα οποία εμπλέκονται ιερείς του νησιού.

...Σε ανακοίνωση της η Ένωση Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, εκφράζει την αντίθεση της προς τα περιστατικά αυτά και ζητά συγνώμη από τους χριστιανούς για τον σκανδαλισμό τους.

...Η ανακοίνωση της έχεi ως εξής:

«...Η Ένωση Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης εκφράζει την αντίθεση της σε φαινόμενα αντίθετα προς την αποστολή του κληρικού, τα οποία συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην εκκλησία της Κρήτης.

...Οι κληρικοί όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας της Κρήτης , ιδιαίτερα αυτές τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου, είμαστε προσανατολισμένοι στο έργο μας. Ζητούμε ταπεινά συγνώμη από τους Χριστιανούς μας για το σκανδαλισμό τους εξ αιτίας της συμπεριφοράς μεμονωμένων κληρικών και ευχόμαστε σε όλους τους Χριστιανούς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Καλή Παναγιά...».

...Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες, στην τοπική κοινωνία της Μεσαράς προκάλεσε αίσθηση η είδηση της σύλληψης ενός ιερέα, (πρόκειται για τον τρίτο παπά στη Κρήτη, φέτος), ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να έχει στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.

...Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσσαράς που συνέλαβαν τον κληρικό, βρήκαν 95 γραμμάρια κάνναβης, δύο δενδρύλλια ύψους 1,80 μέτρων περίπου, σπόρους κάνναβης, καθώς και σφαίρες.

...Ο 49χρονος ιερέας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του. Την επόμενη της σύλληψής του η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας αποφάσισε την παύση από τα καθήκοντα του...(Η.Β., πηγή: Cretapost.gr)

Σχόλια:

Powered by Web Agency