Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 05:44:56 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | εξωτερικη πολιτικη | Απαγόρευση εισόδου του Στ. Κούλογλου στις ΗΠΑ.

Απαγόρευση εισόδου του Στ. Κούλογλου στις ΗΠΑ.

kouloglouΣε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου ζήτησε την υποστήριξη των συναδέλφων του στην υπόθεση της άρνησης των ΗΠΑ να του χορηγήσουν βίζα.

«....Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας για την υπόθεση της βίζας. Οι ΗΠΑ μου αρνήθηκαν δυο φορές την είσοδο στην χώρα παρά το γεγονός ότι ήμουν μέλος επίσημης αποστολής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η άρνηση έχει να κάνει με την δημοσιογραφική και κινηματογραφική δουλειά μου που άσκησε κριτική στην εξωτερική τους πολιτική. Δεν έχω καμία σχέση με την τρομοκρατία. Απευθύνθηκα και στον Πρόεδρο του σώματος, τον κ. Ταγιάνι αλλά δεν πήρα απάντηση», δήλωσε ο ευρωβουλευτής.

Στις δηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου υπήρξε έντονη αντίδραση από τους ακροδεξιούς ευρωβουλευτές. «Δεν απευθύνομαι σε εσάς», τους απάντησε ο Στέλιος Κούλογλου. «Ξέρω ότι είστε με το μέρος του Τράμπ. Απευθύνομαι σε όλους τους δημοκρατικούς συναδέλφους. Δεν θέλω καμία βοήθεια από εσάς τους ακροδεξιούς», συνέχισε καταχειροκροτούμενος από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency