Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 07:27:44 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | εξωτερικη πολιτικη | Η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σήμερα, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σήμερα, στο Ευρωκοινοβούλιο.

e.eΗ παρατεινόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το θέμα της Συρίας και των σχέσεων με τη Ρωσία, καθώς και η ομιλία του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, που θα έχει αντικείμενο το μέλλον της Ενωσης, αλλά αναμένεται φορτισμένη από την επικαιρότητα των επιθέσεων στη Συρία, θα βρεθούν στην κορυφή του ενδιαφέροντος στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στο Στρασβούργο...

...Υψηλής σημασίας και η συζήτηση για τη μαζική παραβίαση των προσωπικών δεδομένων μέσω Facebook που άνοιξε επιτακτικά το θέμα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των πολιτών.

...Η παρατεινόμενη κράτηση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών...

...Ως προς τη σύλληψη και συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που έρχεται στο ΕΚ μετά από κοινή πρόταση των ευρωομάδων του ΕΛΚ και της Αριστεράς, οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου Τουρκία, παρουσία της Υπατης Εκπρόσωπου της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι.

...Η ολομέλεια θα συζητήσει τα βήματα που πρέπει να ληφθούν για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου, χωρίς να τους έχει αποδοθεί επίσημα κατηγορία...(Β.Κ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency