Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 11:13:33 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: Αγροτικο Δελτιο | ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ | Στ. Αραχωβίτης προς αγρότες: Να προχωρήσουμε με σύνεση και ειλικρίνεια .

Στ. Αραχωβίτης προς αγρότες: Να προχωρήσουμε με σύνεση και ειλικρίνεια .

AGROTES.TRAKTER.2Σύνεση, ψυχραιμία και ειλικρίνεια ζητά από τους αγρότες των μπλόκων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, στον απόηχο της χθεσινής μαραθώνιας αλλά άκαρπης συνάντησης, καθώς, όπως είπε, πρόκειται για τις βάσεις συνεννόησης.

«....Μέσα σε πέντε ώρες συζήτησης απαντήσαμε ένα προς ένα στα ζητήματα που έθεσαν και τους είπαμε ποιες πρωτοβουλίες έχει ήδη λάβει η κυβέρνηση: Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 33%, κατάργηση τέλους επιτηδεύματος για τους συνεταιρισμένους αγρότες και τους συνεταιρισμούς, προστασία επιδοτήσεων από κατασχέσεις, αναπλήρωση χαμένου πραγματικού εισοδήματος των παραγωγών για κάποιες κατηγορίες» δήλωσε ο υπουργός μιλώντας στην ΕΡΤ1, τονίζοντας ότι ένα μεγάλο κομμάτι των αιτημάτων έχει ικανοποιηθεί.

«...Αυτά που συζητήσαμε χτες να αξιολογηθούν με σύνεση και ειλικρίνεια καθώς πρόκειται για βασικά συστατικά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Ο διάλογος συνεχίζεται καθημερινά με προέδρους συνεταιρισμών, αγροτικών συλλόγων, αλιείς, κτηνοτρόφους, δενδροκαλλιεργητές, καλλιεργητές καπνού, βαμβακιού και βρίσκουμε λύσεις βήμα – βήμα»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency