Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 11:22:38 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: Αγροτικο Δελτιο | ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ | Διήμερη επίσκεψη στην Καστοριά και τη Φλώρινα πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Διήμερη επίσκεψη στην Καστοριά και τη Φλώρινα πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Αποστόλου.

APOSTOLOY.BAGGΔιήμερη επίσκεψη στην Καστοριά και τη Φλώρινα πραγματοποιεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με φορείς του αγροτικού χώρου..

...Σήμερα το πρωί, ο κ. Αποστόλου θα επισκεφτεί την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς και στη συνέχεια τις εγκαταστάσεις της Γ.Ε.Ο.Κ. Έπειτα, ο υπουργός θα μεταβεί στην Πολυκάρπη Καστοριάς, όπου θα συναντηθεί με αγρότες και αγροτικούς φορείς της περιοχής. Νωρίς το απόγευμα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο φράγμα Νεστορίου και στη συνέχεια στο Δημαρχείο του Άργους Ορεστικού. Ακολούθως, θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της συνεταιριστικής οργάνωσης ΑΓΡΟΚΑ, όπου και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με αγρότες και φορείς της ευρύτερης περιοχής.

...Αύριo το πρωί, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα επισκεφτεί την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας. Θα ακολουθήσει συνάντηση με αγρότες και φορείς του αγροτικού χώρου και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το μεσημέρι ο κ. Αποστόλου θα επισκεφτεί μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής...(N.Π.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency